Openingsuren : Ma - Vr 8:00 - 17:00
Follow us:
Ventilatie

Zorg Voor Een Gezonde Binnenlucht In Uw Woning.

Systeem C

Bij een systeem C wordt verse lucht naar binnen gezogen via roosters in ramen of muren. De gebruikte binnenlucht wordt mechanisch afgevoerd, dat wil zeggen door een ventilator in de ventilatie-unit. De toevoer van verse lucht via roosters gebeurt in de droge ruimtes.

Systeem C+

Een systeem C+ werkt hetzelfde als systeem C maar wordt automatisch geregeld met kleppen in de ventilatie unit.

Systeem D

Bij een systeem D gebeurt de aanvoer van verse buitenlucht en de afvoer van gebruikte binnenlucht volledig mechanisch door 2 ventilatoren in de ventilatie-unit. Hier komen dus geen roosters in muren of ramen aan te pas. Hier wordt de Warmte voor 85% gerecupereerd.

ventilatie

Vermijd opstapeling van CO2 & Vocht.

  • Je vermijdt dat schimmels en huisstofmijt vrij spel krijgen door vochtopstapeling en allergieën en astma veroorzaken.
  • Je vermijdt klachten als hoofdpijn, allergie, astma… die het gevolg kunnen zijn van opstapeling van schadelijke stoffen die vrij kunnen komen uit materialen en producten.
  • Je vermijdt hoofdpijn of een onwel gevoel door te veel CO2 in de lucht.
  • Je vermijdt het risico op CO-vergiftiging door een te kort aan zuurstof in ruimtes met open verbrandingstoestellen en slechte afvoer van rookgassen.

NIEUWE NAAM

Dieter Decock > Thermopulse

Wij zijn verheugd jullie te informeren dat we recentelijk een belangrijke stap hebben gezet in de evolutie van ons bedrijf. We zijn overgestapt van éénmanszaak naar een vennootschapsstructuur, waarmee we nieuwe mogelijkheden en kansen kunnen verkennen.

Met deze overgang komt ook een frisse start, en daarom presenteren we met trots onze nieuwe naam: Thermopulse